طراحی کنسانتره دکتر طلوعی بر اساس آخرین یافته های علمی دنیا و بر پایه تجربیات بالینی با توجه به شرایط و اقلیم خاص ایران شکل گرفته است . فرمولاسیون کنسانتره بر مبنای آخرین یافته های مرتبط با نیازهای تغذیه ای بوقلمون های تجاری گوشتی تهیه شده است .
کنسانتره 2
2 % تخفیف
استعلام
به تومان
انرژی : 1300
پروتئین خام : 20.8 %
لیزین : 7 %
متیونین : 6.6
متیونین + سیستئین : 6.7 %
ترئونین : 1.6 %
آرژنین : 0.5 %
والین : 0.3 %
کلسیم : 9.3 %
فسفر : 7.2 %
سدیم : 2.7 %
کلر : 5.8 %
کنسانتره 3
2 % تخفیف
استعلام
به تومان
انرژی : 1010
پروتئین خام : 15.4%
لیزین : 3.87 %
متیونین : 4.3
متیونین + سیستئین : 4.4 %
ترئونین : 1.2%
آرژنین : 0.5%
والین : 0.3%
کلسیم : 11.6%
فسفر : 6.6%
سدیم : 2.4%
کلر : 4.5%
کنسانتره 4
2 % تخفیف
199
به تومان
انرژی : 1300
پروتئین خام : 20.8 %
لیزین : 7 %
متیونین : 6.6
متیونین + سیستئین : 6.7 %
ترئونین : 1.6 %
آرژنین : 0.5 %
والین : 0.3 %
کلسیم : 9.3 %
فسفر : 7.2 %
سدیم : 2.7 %
کلر : 5.8 %
زبانه #1
زبانه #2
زبانه #1
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
زبانه #2
برای تغییر این متن بر روی دکمه از طراحان گرافیک است.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.